Osteopathie Staring

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T 06 22 60 70 90

Zoeken

  • osteopathie staring 001
  • osteopathie staring 036
  • osteopathie staring 043
  • osteopathie staring 014

Afspraak maken?

Disclaimer

 

Aansprakelijkheid

Alle webpagina's op deze site zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld door Osteopathie Staring. Onvolkomenheden kunnen zich desalniettemin voordoen. Osteopathie Staring kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enige directe of indirecte schade welke het gevolg is van feitelijke onjuistheden in de aangeboden informatie respectievelijk anderszins het gevolg is van het gebruik of de onmogelijkheid van gebruik van de aangeboden informatie. Osteopathie Staring kan voorts op geen enkele wijze aansprakelijkheid aanvaarden voor directe of indirecte schade welke het gevolg is van technische stoornissen, waardoor de pagina's op enig moment of voor een gegeven periode niet of niet volledig beschikbaar zijn.

 

Privacy verklaring
Privacy verklaring


Copyright

Niets van deze site mag zonder toestemming van Osteopathie Staring worden verveelvoudigd, opgeslagen in een (geautomatiseerd) gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in welke vorm en op welke wijze dan ook, noch worden gebruikt voor andere sites. Afdrukken van pagina's zijn alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik. Iedereen die zich toegang verschaft tot de site van Osteopathie Staring wordt geacht op de hoogte te zijn met het hierboven vermelde en hiermee akkoord te gaan.

Ik was door mijn rug gegaan. Ik ben door Ewald Staring behandeld en de volgende morgen kwam ik weer soepeltjes uit bed en was de rug stukken beter. Ik kon weer van alles doen zonder dat het pijn deed. En met een paar dagen had ik helemaal geen last meer. Ik kan Ewald echt aanbevelen als je rugklachten hebt. En ook voor andere klachten natuurlijk.

Simone de Haas (Enomis coaching)

 twitterlinkedin facebook

 

Disclaimer | Sitemap | Privacy verklaring

Copyright © 2018. All Rights Reserved

postheadericon Contactgegevens

adres Guido Gezellestraat 56a 6901 KZ Zevenaar

telefoon 06-22 60 70 90

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.