Osteopathie Staring

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T 06 22 60 70 90

Afspraak maken?

Ewald Staring

Ewald Staring osteopaat

Mijn naam is Ewald Staring. Begonnen als fysiotherapeut heb ik na 9 jaar de overstap gemaakt naar de osteopathie. De reden daarvoor was dat ik in mijn werk veel mensen tegenkwam voor wie ik weinig kon betekenen. Zeker als het om vage of chronische klachten ging, stond ik vaak met lege handen – en dat wil je als behandelaar niet.

Daarom ben ik zo enthousiast over osteopathie. Dit is een persoonlijke behandelwijze die bij uitstek resultaat oplevert bij mensen die ‘uitgedokterd’ zijn. Ik ervaar het als iets heel moois dat ik vanuit mijn vak kan werken aan het herstel van de gezondheid van mensen op een fundamenteel niveau. Je kunt als osteopaat echt het verschil maken door mensen net iets extra’s mee te geven.

Daarbij ben ik ook heel resultaatgericht: ik wil graag vooruitgang boeken en zorgen dat mensen in een paar behandelingen klaar zijn. Dat ze hier de deur uitlopen en niet meer terugkomen. Inzicht helpt daarbij. Ik leg graag duidelijk uit wat er aan de hand is, zodat mensen inzicht krijgen in de oorzaak van hun klachten, en vanuit een toegenomen bewustzijn kunnen werken aan blijvend herstel.

Belangrijke voorwaarden om dat werk goed te kunnen doen zijn voor mij: mensen op hun gemak stellen en goed luisteren. Ik vind het belangrijk dat je als behandelaar niet dingen voor anderen in gaat vullen, maar dat de echte hulpvraag boven tafel komt.

Ik doe mijn werk met heel veel plezier, maar daarnaast is ook het thuisfront erg belangrijk. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters.

 twitterlinkedin facebook

 

Disclaimer | Sitemap | Privacy verklaring

Copyright © 2020. All Rights Reserved

postheadericon Contactgegevens

adres Ringbaan Zuid 8 6905 DB Zevenaar

telefoon 06-22 60 70 90

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.